Den nye styrkede læreplan


Siden Den Nye Styrkede Læreplan trådte i kraft i 1. juli 2018 har jeg holdt mange oplæg og temadage om den for dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Det kan både være Læreplanen som helhed eller særlige vinkler og fokuspunkter i den.

Ligemeget om I ønsker en times oplæg om et særligt punkt, en temadag om grundlaget eller et forældremøde med udgangspunkt i forældres ansvar og involvering – eller noget helt fjerde-, så er jeg klar til at omsætte alle ordene i Læreplanen til praksisnær inspiration, der fører jer til konkret planlægning og udviklende refleksioner. Måske er I lige startet, måske er I allerede langt med arbejdet eller måske er I klar til en “Læreplan volume 2” hvor der skal evalueres og udvikles videre .Jeg tilpasser og målretter altid hvert enkelt opgave så det passer lige præcis til jer.

”Tak for en fantastisk aften med Rikke Bille, hvor hun fortalte om læring for de små i private pasningsordninger. Vi var 80 mennesker tilstede og Rikke forstod at få tilhørende med, så der var en livlig debat og spørgelyst. Min oplevelse var, at folk gik hjem med et lille skud entusiasme, til at fortsætte det gode læringsarbejde i børnehøjde – de varmeste anbefalinger til Rikke herfra😊”
Susanne Jensen,Tilsynsførende i Privat Pasning I Københavns kommune